Werken bij
Bij Nijstad Bakkerij & Lunch - De Echte Bakker vinden we het belangrijk om als team te staan voor kwaliteit en samenwerking in het hele proces.
Iedere medewerker is even belangrijk met zijn of haar bijdrage in het gehele proces, of dit nou het maken is van producten, het verkopen ervan of het onderhouden en schoonmaken van de bedrijfsruimtes.
We werken altijd met een heel gevarieerd team van jong tot oud en man en vrouw, uit eigen dorp en de brede regio erom heen.
Wij bieden ook regelmatig werkplekken voor jongeren als onderdeel van hun opleiding als BBLer of stagiaire, zowel in de bakkerij als in de winkel.
Ben je op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging, maar zie je hier geen openstaande vacatures, neem gerust contact op om mogelijkheden te bespreken of je contactgegevens en ervaring aan ons bekend te maken voor toekomstige vacatures.
Nijstad Bakkerij & Lunch
Stationsstraat 28
8431EV Oosterwolde
nijstad@echtebakker.nl

VACATURE Zelfstandig werkend broodbakker (fulltime)
Zelfstandig werkend broodbakker
De vacature betreft 32 tot 38 uur per week (voorkeur voor 38). De loonbetaling geschiedt per maand conform ambachtelijke bakkers CAO en jouw ervaring en/of talent.
Ons bedrijf kent zeer beperkte nachturen, welke ook op korte termijn steeds verder zullen verdwijnen.
Werkdagen zijn in overleg en er is de mogelijkheid om de week een lang weekend vrij te zijn.
Het betreft het maken van groot en kleinbrood, desembrood, hartige snacks en het zetten van deegstukken voor de banketafdeling. Waar nodig assisteer je in de productie van droog banket, maar de hoofdzaak is absoluut brood.
Een vereiste voor de positie is dat je bewezen ervaring hebt in het zelfstandig indraaien van deeg en afbakken van brood. De hoeveelheid ervaring bepaalt hoe we de positie en werkweek exact in kunnen vullen.
Wij staan open voor overleg en jonge frisse ideeen, maar er is ook zeker ruimte voor een ervaren vakidioot.
Ben jij een bakker met passie voor je vak en ben je op zoek naar een nieuwe werkomgeving of bijvoorbeeld een nieuw leerbedrijf voor de laatste periode van jouw opleiding?
Schroom niet en overtuig ons van je enthousiasme...
Wie weet bak jij nog dit jaar de sterren van de hemel in onze ambachtelijke bakkerij!
Solliciteren kan per mail of per post in beginsel met je contactgegevens, korte motivatie en ervaring.
We zullen je bovenal vooral graag persoonlijk ontmoeten en in actie willen zien!
Familie Nijstad en collega's